tisdag 25 maj 2010

Dagens frukost

Har hållt mig mätt och glad i flera timmar :-)
Det blev 1 dl mezeyoghurt från Arla med 3,5 gr kolhydrater/100 gr, 1/2 dl grädde och 1/2 dl hasselnötter - på det kanel och kardemumma. Mums :-)

På lunchen blir det karrékotlett med svamp och broccoli och så lite shopping på det! Dags att köpa en ny tröja som en liten belöning!

I morgon blir det Stockholm igen, kanske läge att planera maten lite bättre än vi gjorde igår. Centralstationen är en himmel för de som vill ha snabba kolhydrater - för oss andra är det lite värre. Visst kan man få tag på en sallad som är ok, men det kan bli lite tjatigt med bara sallad i alla lägen. Längtar till nästa fas i viktminskningen för då kan man äta sushi igen. Det går ju nästan alltid att få tag på och gott och nyttigt är det också!

Tänk om någon kunde starta en snabbmatkedja med mat för oss som behöver hålla igen på kolhydraterna och ge oss bra mat med bra tillgänglighet! Wraps (gjorda på ägg) med olika fyllningar kanske :-)

Ha en bra dag
kram
Piff


1 kommentar:

  1. Jättebra att belöna sig med shopping (kanske inte för plånboken, men ändå) än med sötsaker och mat som många ofta tänker att dom kan "unna sig" när dom har lyckats. :)

    Ta med er egna wraps nästa gång. :)

    SvaraRadera