söndag 4 juli 2010

Hemma igen

Efter en underbar vecka på Gotland med perfekt väder hela veckan är vi nu hemma igen! Det har varit en utmanande vecka att klara av maten men i stort har det funkat bra. Hade tyvärr en dag där det slank ner en aning mer snacks än vad det borde men nu är jag på banan igen och i morgon kör jag en rivstartsvecka för att komma i balans och känna att jag hanterar såna här veckor.

Vi har gjort några utflykter till fantastiska platser, Furillen och Lergrav (http://www.guteinfo.com/?id=1518)
på norra Gotland kan jag verkligen rekommendera om ni åker till ön. Naturen är enorm :-). Eftersom jag har släkt på Gotland och tillbringat varje sommar sen jag föddes förutom två (tror jag) så har jag nog sett det mesta på ön, trodde jag i alla fall. men det här stället hade jag missat! Furillen har ett designhotell och visst var det läckert men omgivningen var mer fantastiskt. Grogarnsberget (http://www.guteinfo.com/?id=2128) som ligger på östra Gotland kan jag också rekommendera. Vackra och klara dagar kan man se till Fårö från berget.

Om man vill köpa vackra saker i keramik och betong kan jag verkligen rekommendera Ulla Ahlby i Viklau. Hon gör fantastika saker som är helt utanför de "vanliga" muggar, krukor etc som man kan hitta överallt på Gotland.
http://www.gkf.nu/ahlby/medlem_ahlby_start.htm

Nu är det ny vecka och nya tag för visst vill jag bli av med de 13 kg som jag har kvar!

Ha en underbar sommarkväll :-)
Piff

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar