torsdag 16 september 2010

Dålig uppdatering

Helgen som var gick inte till historien som en av de bästa helgerna matmässigt, men bortsett från maten har den varit toppen!
I fredags firade vi vår dotter 18-års dag (en aning sent eftersom hon fyllde dan innan midsommar) med kalas för släkten.
I lördags var det 40-års fest med champagne, snittar och en chokladfontän med massor av färsk frukt att doppa. Gott gott :-) Lite dans på det så blev totalen nog inte så farlig ;-)

Men i måndags tog jag ett djupt andetag och började om. Det har gått bra så här långt och nu känns det som att jag är på banan igen med maten efter helgens bravader. Träningen var det lite si och så med förra veckan då vi fick förbereda för kalaset på fredagskvällen en hel del. Men lite promenader och nåt Wii Sports activepass blev det. Den här veckan har det blivit två pass Wii - så idag värker mina stackars axlar och armar men det är skönt att känna att man lever ;-)

Målet är nu att gå ner några kilon tills nästa fest den 9:e oktober - då är det 50-års fest som gäller och då jäklar :-)

Kram kram
Piff


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar